ابزار رايگان وبلاگ

پایگاه فیلم های سینمایی




پایگاه فیلم های سینمایی


موضوعات مطالب
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:

ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 60
بازدید ماه : 186
بازدید کل : 88160
تعداد مطالب : 106
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1

طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

» نقد و بررسی فیلم The Thing 2011

 

The Thing 2011

The Thing

کارگردان : Matthijs van Heijningen Jr.

نویسنده : Eric Heisserer ، John W. Campbell Jr

بازیگران :

Mary Elizabeth Winstead...Kate Lloyd

Joel Edgerton...Braxton Carter

Ulrich Thomsen...Dr. Sander Halvorson

Eric Christian Olsen... Adam Goodman

 

ژانر : ترسناک

درجه سنی : R( مناسب برای افراد بالای 17 سال)

زمان : 103 دقیقه

 

یکی از فیلمهای ترسناک موفقی که حالا دیگر باید او را یک کلاسیک بدانیم ، « The Thing » است. این فیلم ابتدا در سال 1951 با عنوان « The Thing from Another World » با بازی مارگارت شریدان بر پرده سینماها ظاهر شد و توانست محبوبیت خوبی در بین تماشاگران بدست آورد. البته من فیلم ساخته شده در سال 1951 را ندیده ام اما کسانی که دیده اند گفته اند که فیلم مذکور بیشتر بر این نکته تاکید داشت که مردم می بایستی از موجودات ناشناخته بترسند و... بگذریم. در سال 1982 نیز یک بازسازی نصفه و نیمه از این داستان با عنوان « The Thing » به کارگردانی جان کارپنتر و بازی کرت راسل ساخته شده که تبدیل به یکی از بهترین فیلمهای ترسناک تاریخ سینما شد. این فیلم داستان یک گروه 12 نفره از محققان را روایت می کرد که با موجودی ناشناخته روبرو می شدند که شباهتی به دیگر موجودات زنده جهان نداشت. وضعیت این موجود به شکلی بود که بعد از کشتن هر یک از قربانیانش ، خود را به شکل آنها در می آورد و به همین دلیل امکان تشخیص او با انسانها وجود نداشت!. فیلمِ جان کارپنتر بجای اینکه همانند نسخه کلاسیک، بر ترسناک بودن موجود فضایی تاکید کند، ترجیح داد تا بیشتر بر پارانویای شخصیت های داستان مانور دهد که اتفاقاً به قدری هم جالب و حرفه ایی از آب درآمد که توانست نام این فیلم را در تاریخ سینما ماندگار کند. حالا بعد از گذشت 29 سال ، هالیوود بار دیگر تصمیم گرفت تا این موجود کپی کار(!) را زنده کند و آن را به جان انسانها بیندازد. البته « The Thing » جدید ، بازسازی محض از نسخه سال 1982 به حساب نمی آید و به نوعی یک مقدمه برای آن می باشد. در اینجا قرار است ما به چگونگی کشف این موجود و شناخت اعضای گروه اکتشاف پی ببریم.

کیت لوید ( مری الیزابت وینستید ) باستان شناسی است که علاقه بسیاری به کشف ناشناخته های کره زمین دارد. کیت به تازگی با پیشنهادی از طرف دکتر هالورسون ( اولریش توماس ) روبرو شده که در آن از وی خواسته شده تا به همراه گروه اکتشاف نروژی - آمریکایی ، به منطقه قطب جنوب سفر کند. کیت از پیشنهاد دکتر هالورسون بسیار خوشحال می شود و سریعاً کوله پشتی خود را بر می دارد تا به گروه اکتشاف بپیوندد. در مسیر اکتشاف این گروه در قطب جنوب ، آنها با بقایای یک سفینه فضایی روبرو می شوند که بسیار عجیب است. با نزدیک شدن به موقعیت سفینه ، آنها پی می برند که در زیر یک یخ، موجودی ناشناخته بصورت یخ زده وجود دارد که قدمت آن حدوداً به 100 هزار سال می رسد!. گروه به سرعت سعی می کند تا تمامی موارد کشف شده را به ایستگاه تحقیقاتی خود منتقل کنند تا آزمایشات لازم بر روی آنها انجام گیرد. بعد از انتقال به آزمایشگاه ، دانشمندان متوجه می شوند که موجود ناشناخته از لحاظ بیولوژیکی با انسان و در کل هر موجود زنده ی دیگری متفاوت است. اما در حین تحقیقات ،این موجود که گویی هزاران سال خواب بوده ، بیدار می شود و شروع به کشتن تک تک افراد گروه می کند. گروه که بسیار از وضعیت موجود ترسیده، سعی می کند تا هرطور که شده این موجود خطرناک را متوقف کنند اما مشکلی که با آن مواجه هستند این است که این موجود بعد از به قتل رساندن قربانیانش ، خود را به شکل آنها درمی آورد و به همین دلیل تشخیص او از انسانها کاری دشواری است...

تا پیش از نمایش این فیلم ، عده ایی از طرفداران « The Thing » 1982 ، انجمنی تشکیل دادند تحت عنوان " طرفداران باوفای فیلم کلاسیکِ کارپنتر ( که منظور از فیلم کلاسیک همان « The Thing » است ) ". این انجمن عجیب و غریب اعلام کردند که منتظر هستند تا یک « The Thing » به مانند نسخه کلاسیک 1982 ببینند و بس!. البته اینکه خواسته این گروه برآورده نمی شد کاملاً واضح بود، زیرا این فیلم در اصل مقدمه ایی بر اتفاقات « The Thing » سال 1982 است ، با اینحال فیلمی که امروز  بر پرده سینماها نقش بسته بیشتر از حد معمول با نسخه های کلاسیک اش تفاوت دارد!. اولین نکته ایی که درباره نسخه جدید این فیلم جلب توجه می کند این است که در این قسمت، سازندگان به خود زحمت نداده اند تا حس کنجکاوی تماشاگر در ارتباط با ماهیت و ظاهر موجود فضایی داستان تا اواسط فیلم زنده نگه دارند، به همین دلیل شما در همان ابتدای فیلم می توانید این موجود را برانداز کنید و پاسخ تمام سوالات خود را در همان ابتدا دریافت کنید!. این رویه غیرمعمول احتمالاً شوک بسیار بدی به طرفداران فیلم خواهد داد.

دیگر تغییری که این فیلم نسبت به نسخه کلاسیک در خود می بیند، پرداختن به شخصیت های داستان است. طرفداران « The Thing » 1982 به خوبی به خاطر دارند که هویت شخصیت های داستان در این نسخه کاملاً مجهول بود زیرا اصلاً احتیاجی به تعریف شخصیت نبود. « The Thing » در اصل داستان چند محقق با رسم و نشانی نامعلوم بود که گرفتار یک هیولای عجیب و غریب می شدند و می بایستی خود را از چنگال او رها می کردند. در نسخه کلاسیک، به هیچ عنوان به گذشته شخصیت های فیلم اشاره ی مستقیمی نمی شد و اصلاً هم برای تماشاگر مهم نبود که این آدمها چه گذشته ایی دارند!. اما در نسخه جدید تصمیم گرفته شده تا کمی هم به مسائل حاشیه ایی این داستان پرداخته شود. خوشبختانه این اشارات به درستی در فیلم قرار داده شده و اطلاعات مفیدی به تماشاگران، به خصوص طرفداران 2 آتشه نسخه کلاسیک ارائه می دهد. به عنوان مثال در نسخه کلاسیک شما کمترین میزان اطلاعی را از قرارگاه محققان نروژی نداشتید، اما در نسخه جدید سعی شده بیشتر به این مکان مرموز و محیط پیرامونش پرداخته شود.

در ارتباط با فاکتور ترس در این فیلم باید عرض کنم که اگرچه Heijningen ( کارگردان این فیلم که ذکر نام کامل او واقعاً ملال آور است) سعی کرده تا به نسخه سال 1982 وفادار باشد اما در این میان بعضی تغییرات ناخواسته سبب شده تا « The Thing » بیشتر به سمت یک فیلم اکشن متمایل شود. مهمترین دلیل این تغییرات بدون شک جلوه های ویژه است! همه طرفداران « The Thing » به خوبی به خاطر دارند که به دلیل فقدان دانش جلوه های ویژه در آن سالها، به تصویر کشیدن موجود ناشناخته داستان چندان منطقی به نظر نمی رسید. اما حالا در سال 2011 با ورود انواع و اقسام جلوه های ویژه به سینما ، هر کارگردانی وسوسه می شود تا یک موجود زشت و بد ترکیب خلق کند!. در نسخه جدید « The Thing » هم اگرچه موجود فضایی داستان به وضوح به تصویر کشیده نمی شود اما در مقایسه با نسخه 1982 بیشتر در صحنه است و تعداد درگیری با شخصیت ها هم به شکل شگفت انگیزی افزایش یافته است.

در  آخر باید بگویم که اگر از طرفداران « The Thing » سال 1982 هستید و منتظرید که شاهکاری مانند « The Thing » کارپنتر ببینید، سخت در اشتباهید. « The Thing » در سال 2011 اکشن تر و شلوغ تر از نسخه کلاسیک است. پیشنهادی که می توانم به شما داشته باشم این است که بدون توجه به نسخه ی کلاسیک ، که شاهکاری در سینمای هالیوود بود، به تماشای نسخه جدید بروید و از آن لذت ببرید. قول می دهم در این شرایط به راحتی از فیلم لذت ببرید



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نويسنده : HM | تاريخ : پنج شنبه 7 ارديبهشت 1391برچسب:, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
تصاویر فیلم Battle - Los Angeles
The Godfather 1972
Inception 2010
The Town 2010
نقد و بررسی فیلم The Avengers
Hanna 2011
Hesher 2010
God of War: Ascension - خدای جنگ : معراج
The Lord of the Rings: The Return of the King (ارباب حلقه ها: بازگشت سلطان
The Dark Knight (شوالیه تاریکی)
بهترین فیلم های تاریخ سینما و بهترین های دهه گذشته به انتخاب راجر ایبرت
تحسین غیرمنتظره آیت الله قائم مقامی از فیلم اصغر فرهادی
«جدایی نادر از سیمین» نامزد دریافت جایزه اسکار ایتالیایی شد
اسکار بی اعتبار است
12 Angry Men (دوازده مرد خشمگین)
The Good, the Bad and the Ugly (خوب، بد، زشت)
فهرست نامزدها و برندگان جوایز اسکار 2010
Pulp Fiction (داستان عامه پسند)
The Godfather: Part II (پدرخوانده 2)
The Godfather (پدرخوانده)
The Shawshank Redemption (رستگاری در شائوشنگ)
نقد و بررسی فیلم Seven Samurai
10 فیلم برتر دنیا از دیدگاه سایت
اخرین مطالب
معرفی فیلم Playback
معرفی فیلم Silent House
معرفی فیلم The Raid: Redemption
معرفی فیلم Wrath of the Titans
معرفی فیلم Titanic 3D
نقد و بررسی فیلم The Iron Lady
نقد و بررسی فیلم The Grey
نقد و بررسی فیلم Shame
کین خواهان و فروش جهانی180میلیون دلاری
تریلر آخرین اثر «ریدلی اسکات» منتشر شد / بهمراه لینک دانلود
پوسترهایG.I.JOE 2 و prometheus
نقش جوزف گوردون لویت در بتمن مشخص شد
تریلر سوم «ظهور شوالیه تاریکی» منتشر شد / دانلود تریلر
نخستین نگاره ازآرنولد در فیلم The Expendables 2
نقد و بررسی فیلم Ghost Rider: Spirit of Vengeance
نقد و بررسی فیلم Project X
نقد و بررسی فیلم John Carter
نقد و بررسی فیلم The Raid: Redemption
نقد و بررسی فیلم Wrath of the Titans
نقد و بررسی فیلم Case 39 2009
نقد و بررسی فیلم Paranormal Activity 2 2010
نقد و بررسی فیلم Saw 3D 2010
نقد و بررسی فیلم The Rite 2011